C&E Webbguru är en webbyrå / reklambyrå i Skellefteå som utvecklar kundanpassade webblösningar, allt från enkla webbsidor till avancerade webbtjänster.

Det här är C&E Webbguru

C&E Webbguru är en webbyrå som såg dagens ljus 2004. Företaget startades av Carola och Erik Berg, därav initialerna C&E.

Bakgrund

Erik Berg, VDJag började som teknikinformatör på Ericsson i början av 90-talet. Under mina 12 år på Ericsson har jag jobbat med allt från tryckta användarmanualer till multimedia och webbaserade utbildningar.

Webbdesign och webbutveckling började jag med då webbläsarna hette Mosaic och Netscape och då allt kodades i HTML i en texteditor. Det här var på den tiden då fotografier var bannlysta från webbsidorna på grund av att de tog upp för mycket bandbredd.

Mycket har dock hänt under åren och jag är otroligt glad över att få vara med under den utveckling som skett.

Carola sköter administrationen och har tidigare bland annat jobbat på en reklambyrå.

Med andra ord så har vi på ett eller annat sätt hållit på med webbutveckling, reklam, och marknadsföring sedan början av 90-talet.


Målsättning

Vår målsättning är att kunna hjälpa företag att utveckla sin verksamhet och nå ut till fler kunder genom att erbjuda kundanpassade webblösningar, alltifrån enkla webbplatser till avancerade webbtjänster, såsom kursbokningssystem, webbutiker, nyhetsadministration, utvärderingsverktyg, planeringsverktyg, mm.

Vår filosofi

Vi tror inte att en lösning passar för alla, därför lägger vi stor vikt på att tillsammans med kunden analysera vilka behov som finns och hur vi kan hitta en lösning som passar.

Spara tid och pengar

Genom intelligenta webbtjänster kan företag nämligen förenkla administrationen och därigenom få både tid och pengar över till kärnverksamheten.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att utvecklas? Kontakta oss så berättar vi mer.

Svar på några frågor

  • Ja, vi har självklart F-skattebevis
  • Vi offererar normalt ett fast pris för utveckling av kompletta webbplatser eller utveckling av dynamiska webbtjänster.
  • Nej, vi har inget eget webbhotell. Däremot samarbetar vi med webbhotell och kan hjälpa till att hitta en lösning som passar er.


C&E Webbguru
Sjökortsgatan 10
93235 Ursviken
Telefon: 0910-200485
Telefax: Du skämtar!
Mobil: 070-6028434
Org. nr.: 7003238651
Godkänd för F-skatt
Följ oss på facebook
Webbproduktion: C&E Webbguru